tiistai 25. heinäkuuta 2017

#MarilynMonroe, #Madonna, #ElvisPresley ja niin edelleen!

Mediassa vaikuttavat henkilöt haluavat elää harhassa, että heidän vaikuttavuutensa olisi jotenkin ihan poikkeuksellista tänä sosiaaalisen median aikakaudella, mutta he ovat väärässä.

Ei ketään järki-ihmistä kiinnosta jonkun julkkiksen (artistin, näyttelijän, mallin) mielipide yhtään, jos siinä ei ole mitään kovaa perustaa. Julkisuuden henkilöt suojelevat omaa pilvilinnaansa siten että he pitävät matkan maahan pitkänä. Entä sitten kun rysähtää ja pilvet eivät enää nosta sinua?

Parempi olisi jos julkisuuden henkilö käsittäisi, että hän on ihan tavallinen kuolevainen, eikä hänellä ole sen helpompaa löytää oikeita ystäviä tai aidosti rakastavia henkilöitä kuin muillakaan kansalaisilla. Ja joskus kunnon julkisuuden henkilö kärsii paljon suuresta mediahuomiosta, ettei hän ei enää kykene erottamaan ihmisten vilpittömyyttä hänen ympärillä olevan suuren huijariporukan seasta.

Esimerkkejä löytyy huonoista ihmissuhdemenestyjistä superjulkkisten joukossa alkaen ämmällä eli Marilyn Monroe, Madonna, Elvis Presley jne.

PS. Jos joku julkkis lukee tätä, niin ehkä parasta on olla itse aloitteellinen mielenkiintoisia tyyppejä kohtaan, koska jos media ja some seuraajia on miljoonia niin ei aidosti kunnon ihmiset enää edes lähesty teikäläisiä.

Ei kommentteja: