tiistai 16. tammikuuta 2018

Tunteet avoimena some-helvetissä!

Lopulta on vaikeaa palata ajatuksissa normitilaan, kun laittaa kovat panokset liikkeelle eli tunnekokemusten kirjoa elämän varrelta, jota lähes kaikki ihmiset vaalivat omana tietonaan. Koen sen silti merkitykselliseksi jutuksi itseni kannalta ja ehkä se parhaimmillaan voi tuoda lohtua myös mun some-seuraajilleni!

Joskus mua kaduttaa, että olen tehnyt tunteistani niin avoimia netissä, vaikka pyrkimykseni ovatkin olleet suhteellisen jalolla tasolla. Kivoja muistojahan ne on, kun miettii elämän merkityksellisimpiä halihetkiä tai jotain sellaista läheisyyttä jonka on tuntenut henkisesti!

Pyydän ymmärrystä kaikilta some-seuraajiltani itseäni kohtaan. Sekin olisi kiva jos mietitte, kuinka paljon olen itseäni uhrannut sosiaalisessa media-helvetissä suureksi osaksi ihan tietoisesti pyrkien auttamaan muita tuntevaisia henkilöitä. Olen ollut tähän valmis silti, mutta ei tämä minullekaan ole ollut helppoa miettiä elämää oman tunnehistorian perusteella.

Välillä meinaa tulla tippa linssiin ja välillä tuleekin, eikä se johdu kenenkään menettämisestä vaan tunneherkistä naisista, joista joku voi ajatella minuakin hempein ajatuksin!

Ei kommentteja: