sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kanttini ei riitä aina kiittämään!

Ei minullakaan kantti taida riittää kiittämään heitä hyvästä palvelusta suoraan. Tulen kuitenkin tyrmätyksi omien julkisten spekulaatioideni vuoksi. Eikä se minulle mikään menetys ole, vaikka ette enää muista minua.

Surullistahan se on jos on käynyt niin, kuten olen spekuloinut itsekseni. Ja miksi muutenkin muistan 14 vuoden takaisen tapahtuman niin yksityiskohtaisesti? Olisihan se kiva tietää, jos minut vielä Sorilla muistetaan.

Yritän parantaa tapojani ja kai siihen vaikuttaa osaltaan myös poliisin yleensä hyvä palvelu minua kohtaan. Kauheeta kun ajattelen aiheuttaneeni jotain todella ikäviä asioita, vaikka se taitaa olla melko mahdotonta.

Tiedä vaan se, että jos joku oli hyvännäköinen virantoimituksessa, niin se olit just sinä. Nyt viime vuosina olen vasta havahtunut, että saattoihan sullakin mennä tilanne silloin tunteisiin, vaikka luotan sun selviytymiskykyyn hyvän koulutuksen saanee kyllä.

Korjaan vielä sitä käsitystä, että haluaisin iskeä kaikki minusta vähänkin kiinnostuneet naiset! Tämä ei pidä paikkaansa, vaan olen aina ollut palvelija ja haluan aiheuttaa vähän naisille harmia. Toivon rehellisimmillään aina rakkailleni kaikkea hyvää.


Ei kommentteja: