lauantai 25. elokuuta 2018

Sappeessa laskettelemassa 1990-luvun lopulla

❤️❤️ Ehkä se olisi sulle huvittava muisto, mutta toki koskettavaa jos muistomme on yhteinen. Lähes mahdotonta että muistat minut vielä yli 20 vuoden takaa, vaikka mun muistoni onkin sinusta sydämellinen.

Outoa kyllä että muistan sinut vielä, vaikka tilanne olikin lähes arkinen Sappeen hiihtohississä. Olen sydämellisesti otettu, jos muistat minut. Muistelen, että olit ihan viileesti siinä ja sitten laskit omille teillesi.

Mulla on järjetön kaipuu vanhoja tyyppejä kohtaan joita olen elämässäni kohdannut ja sinä olet yksi heistä. Toisaalta ei ole mitään sanottavaa, mutta jos joskus kohdataan vielä niin olisihan se ihan mieletöntä.

Itsekseni toivoin koko lopun laskettelupäivää, että kokemukseni olisi silloin toistunut, mutta eipä ole toistunut tähän päivään mennessä. Kyllähän siinä sitten jotain tapahtui, jos tosiaan tunnistat minut täältä somesta! Toivottavasti olet edelleen mäessä! ❤️❤️

PS. Mulla oli päälläni Rukkan murtomaahiihto-haalari eli olin kyllä persoonallinen silloinkin. Yhdellä laskettelureissulla törmäsin erääseen äitiin, joka laski rinnettä lapsen kanssa, mutta hän vain naureskeli kun pyysin anteeksi ja ajattelin, että siinä ei mitään vakavaa sattunut. Kävin 1990-luvulla kaksi kertaa laskettelemassa Sappeen hiihtokeskuksessa vanhimman veljeni ja hänen poikansa kanssa. ❤️❤️

(Linkki yllä olevaan videoon: https://www.youtube.com/watch?v=TMHQi5l95BQ)

Ei kommentteja: