sunnuntai 26. elokuuta 2018

Totuus ja elämäni #EllieGoulding!

Mietin edelleen, miksi minua olisi huijattu brittipopparin ihastumisella minuun. Kieltämättä se ilmianto tai huijaus oli oikealla tavalla ajoitettu, koska olin ihaillut paljon Ellie Gouldingin yhtä musavideota YouTubessa.

Jos minulle olisi sanottu samaan aikaan vuoden 2015 tammikuussa, että Britney Spears tai edes Claudia Schiffer on minusta kiinnostunut, niin tuskin olisin sitä viestiä uskonut. Olen tästä vuoden 2015 kokemuksesta nyt vähitellen oppinut olemaan jopa kiitollinen.

Ja tosiasia on, että Ellie ei minulle ole henkilökohtaisesti mitään viestinyt. Luin jostain, että Ellie on taiteilijanimi ja hänen oikea nimi on joku toinen. Myönnän Ellien viehätyksen minun silmissäni, vaikka en häntä erityisesti tunnekaan.

Oikeasti olen saanut mielikuvan, että Ellie on hyvin herkkä nainen jolla on myös leidimäistä puolta ja hän on sukurakas jne. Jos saat tämän julkaisuni tietoosi, niin ei se mua haittaa, koska tämä nyt on minun totuuteni sinusta. ❤️

1 kommentti:

Kimmo Hoikkala kirjoitti...

Mielikuvastani vielä sanoisin, että Ellie on hyvin älykäs mutta silti hyvin huumorintajuinen sekä romanttinen ja periksiantamaton leidi! Keep going and rolling! I love you. :)