sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Nej till Sverigedemokraterna!

Vapaan maahanmuuton seurauksena noussut maahanmuuttokriittisyys on seurausta Suomessa ja eritoten Ruotsissa aliresursoiduista pakolaisten kotouttamispalveluista, jolloin heidän yhteiskuntaan sopeutuminen on ollut hankalaa. 

Sopeutumisongelmaan ei auta muuta kuin kuunnella maahanmuuttajien toiveita ja painottaa heille että lakeja on noudatettava. Voisi olla jopa perusteltua tuomita maahanmuuttajataustainen kovennettuna tuomiota kärsimään rikosten jälkeen.

Tänään äänestetään Ruotsissa uusien valtiopäivien voimasuhteista ja maahanmuuttokriittisten ääni on ilmeisesti kuulunut melko painokkaasti vaalikeskusteluissa. Perinteisesti ruotsalaiset ovat olleet joviaaleja maahanmuuttajia kohtaan, mutta nyt osalla on tullut mitta täyteen.

Ruotsidemokraatit saavat ainakin vaalivoiton ja on varmasti selvä asia, että heitä on kuunneltava hallitusta muodostettaessa. Voiko kokoomus ja ilmeinen vaalivoittaja sosialidemokraatit syrjäyttää koalitiolla lopulta rasistista ajattelua julkituoneet ruotsidemokraatit?

Pidän peukkuja sosiaalidemokraateille, sillä ruotsalainen kansakoti kaipaa ja ansaitsee lempeän isällistä Stefan Löfvenin johtajuutta katsoessaan ruotsalaisten mielissä edelleen hyvinvoinnin suuntaan ja luottavaisesti tulevaisuuteen! 

Ei kommentteja: